141 reviews
 1. 10

  Geweldig huis in een prachtig complex op wat ons betreft de mooiste plek op Curaçao (en we hebben ze vrijwel allemaal gezien). Vriendelijke, behulpzame en competente medewerkers die alles doen om het de gasten naar de zin te maken. We komen hier zeker weer terug!

  February 2021 -  stayed in Lagoon Ocean Resort: Type G

 2. 9.3

  Mooi appartement op het nieuwe gedeelte. Aan alles is gedacht. Mooi strand voor de deur, met de beste snorkel plek van Curaçao. Ondanks Corona voelde wij ons sinds lange tijd weer vrij door de weinig besmettingen op het eiland. Heerlijk alles in de buiten lucht. Meden door de eigenaren en het lokale personeel. Een heerlijke vakantie gehad.

  February 2021 -

 3. 9.7

  So beautiful sea view, all morning fresh baguette 😊 Thank you for all Peter!

  January 2021 -  stayed in Lagoon Ocean Resort: Type C

 4. 9.8

  View was fabulous, terrace was enjoyable. Bahia restaurant was wonderful, catch of the day always fantastic. Staff always pleasant. To many replacement towels but no beach towel which would of been appreciated.

  January 2021 -  stayed in Lagoon Ocean Resort: Type C

 5. 9.5

  Zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen. Het is een prachtige plek. Misschien wel de mooiste plek van heel Curacao. Alles wordt perfect geregeld, zoals boodschappenpakket en autohuur. Ook het restaurant ligt op een prachtige plek met mooi uitzicht over de baai. En de leguanen komen uit je hand eten. Heel leuk!

  January 2021 -  stayed in Lagoon Ocean Resort: Type G

 6. 8

  Alles was fijn! De ligging in het mooie, groenere en minder toeristische deel van t eiland vonden we super! Directe toegang tot het strand en de aanwezigheid van de schildpadden was fantastisch! Het rif waanzinnig. Enige wat we beetje gemist hebben waren wat restaurantjes/winkeltjes in de omgeving (op loopafstand) voor een klein wandelingetje op zn tijd. Maar al het andere maakte dat gemis meer dan goed! Wij keren zeker nog eens terug en sturen iedereen die t maar horen wil jullie kant op ;-)

  December 2020 -  stayed in 1 Bedroom Apartment - At Sea - First Floor

 7. 9

  Comfortabel appartement, vriendelijke mensen, in een prachtige en rustige omgeving. Goed voor zwemmen, snorkelen, wandelen, fietsen en relaxen.

  December 2020 -  stayed in 1 Bedroom Apartment - At Sea - First Floor

 8. 8.2

  Top locatie ! 50 m tot de strand

  November 2020 -  stayed in 2-Bedroom Apartment

 9. 7.8

  Prachtig Eiland. Genoten van de natuur zowel op het land als in de zee. Nieuwe wereld.

  October 2020 -  stayed in Lagoon Ocean Resort: Type C

 10. 8.3

  Eigenlijk alles. Er waren geen minpunten. Heerlijk rustig gelegen. Jammer dat er geen ontbijt geserveerd wordt (wel mogelijkheid voor bestellen warme broodjes op de kamer), maar de lunch en diner mogelijkheden compenseerde dit ruimschoots.

  October 2020 -  stayed in 2-Bedroom Apartment