Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

183 reviews
  1. 10

    De bijzondere gastvrijheid en ligging. Zeer rustige omgeving. Mooie baai om te snorkelen, leuk intiem strandje. Gasten van de appartementen maken gratis gebruik van de strandligbedden. En er zijn diverse mogelijkheden voor logies. Wij zijn er nu voor de derde keer binnen anderhalf jaar. Er zijn apartementen met 1 sl.kamer en keukenhoek in de woonkamer. Aan twee! kanten terras. Dan zijn er grote appartementen boven de Diving Shop. En nog meer ruimte, met bijv. vrienden of familie bieden de twee grootste appartementen. Kijk maar op de website. Het strand beneden, trapje af of de heuvel, is zeer veilig voor kinderen. Wij raden dit sterk aan. Ik zei al dat het restaurant voortreffelijk is, en de vis komt van beneden van de vissers, rechtstreeks uit de zee.

    May 2022 - Pauli v. stayed in 1 Bedroom Apartment - At Sea - First Floor at Bahia Apartments

  2. 9.7

    Island and area are picturesque and the staff was all unbelievably friendly.

    May 2022 - John W. stayed in Lagoon Ocean Resort: Type F at Lagoon Ocean Resort

  3. 8

    Het was echt dichtbij het strand. Appartement was erg schoon, lekkere bedden. Mooie plek voor een heerlijke vakantie.

    May 2022 - Margreet v. stayed in 2-Bedroom Apartment  at Bahia Apartments

  4. 7.7

    The vieuw, the lagune and the beach

    May 2022 - Ingrid L. stayed in Lagoon Ocean Resort: Type C at Lagoon Ocean Resort

  5. 8.4

    Heerlijk rustig aan de mooie Playa Lagun. Wandelen naar de Tree of Life, dicht bij de Christoffel Berg, mooie duiklokatie, Als je van rust houdt dan is het een heerlijke plek.

    May 2022 - Barry d. stayed in 2-Bedroom Apartment  at Bahia Apartments

  6. 8.8

    The view and location was beautiful. We truly relaxed and enjoyed during our stay. We will return in the near future.

    May 2022 - Marelva L. stayed in Lagoon Ocean Resort: Type G at Lagoon Ocean Resort

  7. 9.1

    Die Lage ist umwerfend. Das Restaurant ist Top! Immer frischer Fisch direkt vom Fischer!!

    April 2022 - Andreas S. stayed in Lagoon Ocean Resort: Type F at Lagoon Ocean Resort

  8. 10

    Location is the best, great beach and also close to other beaches and attractions. Very helpful staff and room was clean as advertised.

    April 2022 - Rui C. stayed in Studio at Bahia Apartments

  9. 8.8

    Almost all

    April 2022 - Lars L. stayed in 1 Bedroom Apartment - At Sea - First Floor at Bahia Apartments

  10. 8.5

    Wij zijn 15 dagen verbleven in een appartement van Bahia. Het was alles wat we ons ervan hadden voorgesteld en meer. De gehuurde auto kon veilig en dichtbij geparkeerd worden en het appartement zag er top uit. De schoonmaak was super en meerdere malen lagen er schone handdoeken enz voor ons klaar. Het personeel is vriendelijk, open en wil al je vragen met een glimlach beantwoorden. We zijn blij dat we voor Bahia gekozen hebben en heeft tijdens ons avontuur op Curaçao echt een beetje als thuis gevoeld.

    April 2022 - Kaylie K.