125 reviews
 1. 8

  Alles was fijn! De ligging in het mooie, groenere en minder toeristische deel van t eiland vonden we super! Directe toegang tot het strand en de aanwezigheid van de schildpadden was fantastisch! Het rif waanzinnig. Enige wat we beetje gemist hebben waren wat restaurantjes/winkeltjes in de omgeving (op loopafstand) voor een klein wandelingetje op zn tijd. Maar al het andere maakte dat gemis meer dan goed! Wij keren zeker nog eens terug en sturen iedereen die t maar horen wil jullie kant op ;-)

  December 2020 -  stayed in 1 Bedroom Apartment - At Sea - First Floor

 2. 9

  Comfortabel appartement, vriendelijke mensen, in een prachtige en rustige omgeving. Goed voor zwemmen, snorkelen, wandelen, fietsen en relaxen.

  December 2020 -  stayed in 1 Bedroom Apartment - At Sea - First Floor

 3. 8.2

  Top locatie ! 50 m tot de strand

  November 2020 -  stayed in 2-Bedroom Apartment

 4. 7.8

  Prachtig Eiland. Genoten van de natuur zowel op het land als in de zee. Nieuwe wereld.

  October 2020 -  stayed in Lagoon Ocean Resort: Type C

 5. 8.3

  Eigenlijk alles. Er waren geen minpunten. Heerlijk rustig gelegen. Jammer dat er geen ontbijt geserveerd wordt (wel mogelijkheid voor bestellen warme broodjes op de kamer), maar de lunch en diner mogelijkheden compenseerde dit ruimschoots.

  October 2020 -  stayed in 2-Bedroom Apartment

 6. 9.3

  prachtige locatie en rustig gelegen aan de westkant van het eiland. Super! We blijven gewoon terugkomen.

  October 2020 -  stayed in 1 Bedroom Apartment - At Sea - First Floor

 7. 9.7

  Wij zijn een jaar terug (Het PRE-Coronatijdperk) via vrienden met jullie in contact gekomen. Jullie strand leek ons perfect om te trouwen! Nu geef ik als control-freak niet graag dingen uit handen, maar wat ben ik blij dat ik het hele feest geheel aan jullie over heb gelaten! Als het nodig was, was er contact en ondanks alle Corona-perikelen, stond op 4-9-2020 alles in het teken van ONS FEEST! Wat was het PERFECT geregeld en wat heeft iedereen gesmuld van de heerlijke strand-BBQ en alle site-gerechten. De 3-mans formatie, die jullie ondanks alle beperkingen mochten regelen, heeft aan het feest het perfecte Caribbean Feeling gegeven! De jongelui zijn iets langer doorgegaan met feesten op het strand en ook DAT was perfect! Riëtte en ik, maar ook al onze gasten waren onder de indruk van alles wat jullie op Lagun te bieden hebben en iedereen heeft een geweldige vakantie gehad om nooit meer te vergeten! Totale beoordeling: Thea en Peter en de rest van het BAHIA-TEAM .........TIEN met een GRIFFEL!

  September 2020 -  stayed in 4 Bedroom Apartment - At Sea - First Floor

 8. 9.5

  Ruhige Lage, nettes Personal. Wir fühlen uns wie zuhause.

  September 2020 -  stayed in 1 Bedroom Apartment - At Sea - Ground Floor

 9. 9.2

  Een heel fijn 8 persoons appartement emt ruim balkon. Eenvoudig maar alles wat je nodig hebt is er, inclusief een grote koelbox! Elke dag lekker snorkelen en schildpadjes zoeken. Een heerlijk strand onder aan de klif met gratis ligstoelen voor gasten van Bahia. Vriendelijk personeel inn hetrestaurant en een fijne kaart met goed eten.

  August 2020 -  stayed in 4 Bedroom Apartment - At Sea - First Floor

 10. 9.2

  Fantastic Villa, Excellent porch View and a few walks to Lagun Beach ;-)

  August 2020 -  stayed in 3-Slaapkamer Villa met Zeezicht