Bahia Apartments & Diving

4 Bedroom Apartment - At Sea - First Floor

Availability and Price
 

Location

West, Lagun, Curacao, Dutch Caribbean
 

Amenities

 1. 1 Bedroom
 2. 3 Bedrooms
 3. 4 Bedrooms
 4. Apartment
 1. 2 Bedrooms
 2. Rooftop terrace
 3. Airco
 1. At the water-side
 2. Wi-Fi
 3. Petfree
 

Description

Building D

Comfortable apartment with balcony. Living room with dining table and kitchen with all appliances needed. Two bedrooms with 2 single bed combined to 1 double bed, two bedrooms with a bunk bed. Two bathrooms with shower, sink and toilet. Free Wi-Fi access.

General:
Building D: Apartment
Maximum number of people: 8 persons
Location: At sea
Floor: First floor
Bedrooms: 4
Bathrooms: 2

Living room: Kitchen, dining table, sitting area, air conditioning, Wi-Fi.

Kitchen: 4 burner stove top, oven, fridge/freezer, coffee maker, toaster, water heater.

Bedrooms: 2 bedrooms with 2 single beds combined to 1 double bed, 2 bedroom with a bunk bed, air conditioning, wardrobe, fresh sheets at arrival .

Sanitary: 2 bathrooms with shower, sink and toilet.

Other: Safety box, free parking, free use of sun loungers at the beach.

Additional costs:
Reservation fee:
 $ 25,00 per stay
Final cleaning: $ 65,00 per stay
Tourist tax: 7% charge on rental price
Air conditioning costs: $ 0,45 per KWH (to pay after using the air conditioning)

9 reviews


 1. 8.8

  De locatie appartement D2 Centrale ligging voor alle stranden in het westen / west punt

  March 2022 - Piet en Janny K.

 2. 10

  Snorkling, diving, relaxing, meeting great people and great staff

  March 2022 - Per L.

 3. 9.2

  De locatie is perfect. Wel het wat rustiger gedeelte van Curaçao./ weinig uitgaansgelegenheid. Een auto wel bijna een must. Kregen een mooie up-grade.. Heerlijk gegeten bij het restaurant. Heel veel leuke strandjes in de buurt. Veel vissen in de baai van Lagun. Voor ons was het heerlijk om hier te verblijven.

  February 2022 - Willem V.

 4. 9.3

  Het kleinschalige en persoonlijke gevoel wat het uitstraalt. De ligging is fantastisch aan een mooie baai. De locatie geeft je het echte Curacao gevoel.

  January 2022 - Ben V.

 5. 8.7

  Wij hebben genoten van ons prachrige uitzicht, ons ruime appartement aan zee. We kunnen het iedereen aanraden, hier krijg je geen spijt van! Gelegen aan een prachtige baai, een gastvrije en vriendelijke plek!! Ook om.te duiken en te snorkelen ben je hier op.de goede plek!

  July 2021 - Rob V.

 6. 9.2

  Personeel was heel vriendelijk en geeft goeie service.

  March 2021 - Vonetta E.

 7. 9.7

  Wij zijn een jaar terug (Het PRE-Coronatijdperk) via vrienden met jullie in contact gekomen. Jullie strand leek ons perfect om te trouwen! Nu geef ik als control-freak niet graag dingen uit handen, maar wat ben ik blij dat ik het hele feest geheel aan jullie over heb gelaten! Als het nodig was, was er contact en ondanks alle Corona-perikelen, stond op 4-9-2020 alles in het teken van ONS FEEST! Wat was het PERFECT geregeld en wat heeft iedereen gesmuld van de heerlijke strand-BBQ en alle site-gerechten. De 3-mans formatie, die jullie ondanks alle beperkingen mochten regelen, heeft aan het feest het perfecte Caribbean Feeling gegeven! De jongelui zijn iets langer doorgegaan met feesten op het strand en ook DAT was perfect! Riëtte en ik, maar ook al onze gasten waren onder de indruk van alles wat jullie op Lagun te bieden hebben en iedereen heeft een geweldige vakantie gehad om nooit meer te vergeten! Totale beoordeling: Thea en Peter en de rest van het BAHIA-TEAM .........TIEN met een GRIFFEL!

  September 2020 - Erwin D.

 8. 9.2

  Een heel fijn 8 persoons appartement emt ruim balkon. Eenvoudig maar alles wat je nodig hebt is er, inclusief een grote koelbox! Elke dag lekker snorkelen en schildpadjes zoeken. Een heerlijk strand onder aan de klif met gratis ligstoelen voor gasten van Bahia. Vriendelijk personeel inn hetrestaurant en een fijne kaart met goed eten.

  August 2020 - Lars P.

 9. 9.9

  Perfect liging aan water en rustig plek. Mooie apartment. Love that place

  July 2020 - Vanessa D.